Työpistejumppa-kiertue 2015 – Training First

Ajankohtaista

Työpistejumppa-kiertue 2015

Työpistejumppa-kiertue 2015

– HELSINKI – ESPOO – VANTAA – KAUNIAINEN – JÄRVENPÄÄ – TUUSULA – PORVOO – SIPOO – KIRKKONUMMI –

Training First lähtee ensimmäistä kertaa työpistejumppa-kiertueelle. Tavoitteenamme on tavata mahdollisimman erilaisia työporukoita sekä työpisteitä. Ilmoita itsesi ja työkaverisi mukaan kiertueelle. Ensimmäiset tunnit pidetään elokuun 2015 alussa.

MISTÄ OIKEIN ON KYSE?

Tunnin tarkoituksena on opastaa työntekijöitä harrastamaan enemmän hyötyliikuntaa omalla työpaikallaan. Jo muutaman minuutin kestävällä venyttelyllä ja lihaskuntoharjoittelulla voimme saada suuria tuloksia aikaiseksi. Ylläty siitä kuinka helppoa omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen voi olla. Tärkeää ei ole harjoitella paljon vaan oikeita asioita.

Työpistejumpan kesto on 60minuuttia ja se sopii loistavasti esimerkiksi viikkopalaverin kylkiäiseksi. Tässä ajassa esittelemme ryhmälle heille tärkeimmät ja sopivimmat liikkeet joita harjoittaa päivittäin omalla työpaikallaan. Liikkeet on helppo suorittaa työvaatteissa eikä tavoitteena ole hiki. Tarkoituksena on ohjeistaa asiakkaitamme tekemään pitkäaikaisia positiivisia muutoksia ja lisätä heidän tietoisuuttaan omasta hyvinvoinnista.

Yhden tunnin hinta on 150€ (alv.0%) maksimissaan 15 henkilölle). Yli 15 henkilön ryhmän tunnista veloitamme 200€ (alv. 0%).

Mukaan kiertueelle pääset ilmoittautumalla sähköpostilla info@trainingfirst.fi. Kerrothan viestissä työporukkanne lukumäärän sekä minkälainen työ on kyseessä (esimerkiksi istumatyö, seisomatyö, fyysisesti raskas työ yms.)

Nähdään syksyllä!

Iloisin terveisin,

Janne & Taruanne

p.0449894604

info@trainingfirst.fi

www.trainingfirst.fi