Tyky-päivät – Training First

Tyky-päivät

Training First suunnittelee avaimet käteen palveluna yrityksellenne räätälöidyn tykypäivän.

Ota yhteyttä

Tyky-päivät

Yksikään yritys ei ole samanlainen, se on lähtökohtamme. Training First toteuttaa työhyvinvoinnin parantamiseen tähtäävän päivän yrityksellenne suunnittelusta loppuarviointiin asti.

Olemme jakaneet palvelumme kolmeen ryhmään:

Hauskaa yhdessäoloa liikunnan avulla

Mikäli tyky-päivään osallistuva ryhmä sisältää kunnoltaan hyvin eritasoisia ihmisiä voidaan päivän liikuntamuodoksi valita haastavan liikunnan sijasta kevyempää yhdessätekemistä. Loistavia vaihtoehtoja ovat mm. erilaiset tanssilliset ryhmäliikuntatunnit, melonta, sup-lautailu, patikointi, laserpelit tai golf-tutustuminen.

Mielen ja kehon balanssia luonnonhelmassa

Haluatko valita päivänne teemaksi tasapainon? Training first tarjoaa erilaisia joogamuotoja tai esimerkiksi luonnon helmassa ratsastusta ja rauhallista melontaa. Meillä on pääkaupunkiseudulla yhteistyökumppaneita jotka tarjoavat oivan ympäristön ja tilat rentoutumiseen.

Itsensä voittaminen

Onko ryhmässänne aktiiviliikkujia jotka haluavat kokea fyysistä kuntoa vaativia elämyksiä? Miltä kuulostaisi kiipeily, maastopyöräily tai esimerkiksi kolmen hengen jaettu triathlon?

Tyky-päivien suunnittelu aloitetaan yhteisellä tapaamisella ja haastattelulla. Tärkeää on tiedostaa minkä aiheen ympärille tyky-päivä rakennetaan.